Jeremy Renner, fotografiat pe scuter, la trei luni după teribilul accident

Jeremy Renner, fotografiat pe scuter, la trei luni după teribilul accident
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Jeremy Renner se recuperează mai bine decât se aştepta oricine.

Actorul a fost fotografiat, de Paştele catolic, la o ieşire cu scuterul împreună cu fiica sa, Ava, în vârstă de 10 ani. Apariţia sa vine după ce a povestit recent, într-un interviu, cât de aproape a fost să moară în gravul accident cu plugul de zăpadă suferit în ziua de Anul Nou, scrie filmnow.ro.

Jeremy Renner a fost fotografiat acum în zona casei sale din LA. Familia i-a fost alături în toată această perioadă dificilă. Într-o discuţie cu Diane Sawyer pentru ABC, la prima sa apariţie publică la tv de la teribilul accident, actorul din „Avengers” a povestit că şi-a rupt 30 de oase şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale. Renner a afirmat că incidentul s-a produs din vina lui şi că le-a cerut iertare membrilor familiei sale pentru experienţa traumatizantă prin care au fost nevoiţi să treacă în urma spitalizării lui la Terapie Intensivă, informează Reuters.

Medicii i-au reparat fracturile costale cu tije şi şuruburi din titan şi au folosit metal pentru fracturile de la nivelul picioarelor, precum şi pentru a-i reface una dintre orbite. În imaginile prezentate în timpul interviului, filmat în urmă cu mai multe săptămâni, actorul apare deplasându-se cu ajutorul unui cadru ortopedic. Face în continuare mai multe ore de fizioterapie în fiecare zi din cauza rănilor suferite. Jeremy Renner a spus că sprijinul familiei l-a ajutat să supravieţuiască accidentului. „Am fost reumplut şi realimentat cu dragoste şi cu titan”, a declarat zâmbind. Jeremy Renner a fost nominalizat la premiile Oscar în categoria „Cel mai bun actor în rol principal” datorită peliculei „The Hurt Locker” (2008), precum şi în categoria „Cel mai bun actor în rol secundar” pentru interpretarea din pelicula „The Town” (2010).

Actorul ar urma să revină la Hollywood în a doua jumătate a lunii aprilie, cu prilejul unui eveniment de gală dedicat serialului „Rennervations”, în care el contribuie la reutilizarea unor vehicule vechi, cum ar fi autobuze, pe care le oferă comunităţilor ce au nevoie de ele.

Citit 901 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Aprilie 2023 17:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.